Privat ølsmagning

Har du en forkærlighed for den søde humle du finder i de gode Danske kvalitetsøl? Er du interesseret i at se hvad der er der ude på markedet? Tasteoffer.dk er stedet der finder frem til de mest raffinerede bryghuse og øl eksperter på området.

I 2017 så over 1500 nye ølvarianter dagens lys og ramte de Danske marked og de mange Danske øldrikkere. Privat ølsmagning blev en daglig event på et endnu højere niveau, og TasteOffer.dk står for rigtig mange af dem. Uanset om man er stor øl entusiast, eller helt ny i øl verden, så kan tasteoffer helt sikkert hjælpe med at finde det helt perfekter arrangement til enhver anledning.  Om det er tale om en fødselsdag, polterabend eller reception, så finder tasteoffer altid den rigtige øl ekspert til jobbet.

 

Ølsmagning, hvad koster det?

Prisen afhænger helt af hvad man vil have. Men hos tasteoffer bestemmer man faktisk selv prisen og sætter budgettet. Vi finder så en øl ekspert der kan lever noget der passer lige til det budget kunden ønsker. Typisk får kunden 2-3 tilbud på smagninger og kan derfor selv vælge mellem de forskellige tilbud.

Hvor foregår smagningen?

En privat ølsmagning forgår der hvor kunden vil have det skal finde sted. Det kan være hjemme privat eller hos øl eksperten. Mulighederne er uendelige.

Hvor booker man en smagning?

Hvis man vil booke en smagning, gør man det nemmest, ved at besøge Tasteoffer.dk her kan man udfylde en formular og sætte alle de parametre, der for kunden, kendetegner lige nøjagtig den smagning der ønskes. Dato, sted, tid, tema, budget osv. Tasteoffer modtager automatisk forespørgslen og behandler den hurtigt.

Det er 100% gratis at bruge formularen og er ikke bindende overhovedet.

Læs også Ginsmagning med en rigtig ginekspert

Relaterede indlæg

3 Thoughts to “Privat ølsmagning”

Leave a Comment