Øl fra North Carolina

Check Six Harley Pope Imperial Porter

Øl fra North Carolina er i den grad noget som vi Danskere kunne nyde godt af. Dog er der ikke meget at finde her i landet men her er dog 3 gode du skulle prøve hvis du falder over dem på din lokale bar.

Øl fra North Carolina Brewers Celebration in Charlotte er stærkt overset Dog har nogle kyndige ølentusiaster gjort sig den ulejlighed at smage på 3 gode øl som alle er til stede ved festivalen. En Brown Ale, en Skotske Sour Ale og ikke mindst en Imperial Porter. Hvis du skulle interessere dig for smagen af øl og dens tilstedeblivelse så kan du booke en god og dybtegående ølsmagning her.

Lenny Boy Burn Down Brown
Lenny Boy Brewing Co. Charlotte, North Carolina
5% | Brown Ale

Lenny Boy Burn Down Brown

En lækker Brown Ale fra det eneste certificeret økologisk bryggeri i North Carolina, denne ale er mørkebrun og har en dyb eftersmag af cacao. Den er cremet og er brygget efter alle kunstens regler. Den passer perfekt til en kold efterårsdag med regn, til en hyggelig stund balndt venner på den lokale bar. Nydes bedst med en god Beef Jerky.

D9 Viking Fraoch
D9 Brewing C0. Cornelius, North Carolina
5% | Scottish Sour Ale

D9 Viking Fraoch

Denne Ale egner sig rigtig godt til en god gang BBQ ribs. Den er mørk orange og har en kort eftersmag af fersken og røg, som man iøvrigt hurtigt venner sig til. Øllen er brygget på enormt gamle manere og utrolig godt sammensat.

Check Six Harley Pope Imperial Porter
Check Six Brewing Co. Southport, North Carolina
10.2% | Imperial Porter

D9 Viking Fraoch

Denne porter er en af de mest sufistikerede øl fra North Carolina. Den har en blød top af marchmellows og mælkechokolade, men samtidig en tørhed der mest minder om den golde ørken. Sammenspillet mellem disser er ekstraoridinært og du bliver hooked hurtigt. Men pas på! Den er på 10% og medfølger hurtigt talefejl.

Relaterede indlæg

One Thought to “Øl fra North Carolina”

Leave a Comment