Juleøllen 2018

jotun

Juleøllen 2018 skal findes og det var ikke så svært i år. Endnu engang levere mit favorit bryggeri en øl der er så god og smagfuld at man ikke kan forestille sig at den nogensinde bliver overgået af andre. Juleøllen 2018 kårre jeg til at være JOTUN fra Frejdahl og ideskaberen Jim Lyngvild.

Den mørke flaske afslører slet ikke hvilken farve juleøllen 2018 har, den skal åbnes, hældes op og kigges på. Den er gylden, måske over i noget der ligner honninggul over i det lidt orange. Ikke helt gennemsigtig men heller ikke uklar. Man tænker lidt at den måske er lidt vattet i forhold til andre øl fra Frejdahl. Men nej, slet ikke. Smagen af denne øl afviger så meget fra andre juleø, som tit bare smager af, ja, jule øl. Annis, kanel og julenisser. JOTUN har en frisk smag af lakrids og røg, ikke for tung, men lige tilpas til at man sagtens kan drikke mere end en. JOTUN har, ligesom alle andre øl fra Frejdahl, en helt speciel smag, så men er slet ikke i tvivl om at dette her bliver et stort hit.

 

Jotun fra frejdahl juleøllen 2018

Læs også om ikke så specielle specialøl

JOTUN til julemaden

Jeg kan sagtens anbefale JOTUN, juleøllen 2018, som drikkelse til julemaden i år, vin er fint, men den smag kender man jo. Øl til mad er overset og kan bestemt måle sig med rød- og hvidvin. Ikke mindst til julefrokosten skal JOTUN på bordet. Den kommer til at passe perfekt til en god krydret sildemad.

Om Frejdahl

Frejdahl har flere øl på samvittigheden, og alle gode øl, på hver deres egen måde. Med rødderne dybt begravet i den nordiske mytologi har Jim Lyngvild, sammen med Vestfyns bryghus, skabt et produkt der gang på gang vinder priser for fremragende kvalitet. Frejdahl og Jim Lyngvild står bag nogle af de nok mest smagfulde øl på markedet og vi håber på flere hen af vejen.

Se flere øl fra Frejdahl her

book en smagning

Relaterede indlæg

Leave a Comment