Ginsmagning med en rigtig ginekspert

tasteoffer.dk

Står du og mangler nogen ideer til hvad der skal ske næste gang du får vennerne på besøg? En ginsmagning er en super ide til at få gang i en god aften med dem man holder af. Der er rigtig mange slags gin på markedet, og derfor er det oplagt at lave en smagning på emnet. Gin er mere end alkohol i sodavand, så her er nogle tips til hvordan du finder den rigtige ginekspert til dit arrangement.

En ginsmagning skal være sjov og nem at arrangere. Derfor har TasteOffer vendt det hele på hovedet, og givet dig mulighed for at bestemme hele forløbet. Førhen var man nødt til at sætte sig ud i sin bil, og køre efter en smagning, og derefter finde en måde at komme hjem på igen. Nu er det altså muligt at smagningen kommer til dig, privat, til en fest i et forsamlingshus eller hvor du syntes. Alt er en mulighed. Det er vigtigt at du er med hele vejen og at du bestemmer hvordan din smagning skal foregå.

Der er mange der udbyder ginsmagninger på nettet. Der er faktisk flere hundrede og det er ikke så nemt at gennemskue hvem der er den bedste. Det er ikke alle der lige tager telefonen, eller alle hjemmesider der opdaterede med korrekt e-mails osv. Derfor har TasteOffer samlet de dygtigste gineksperter i vores system, som står klar til at tage godt imod dig og din ide om en smagning. Det er supernemt for dig at udfylde vores formular, det tager typisk to minutter. Du bestemmer dato, tid, sted, budget og tema. Vi behandler din forespørgsel lynhurtigt, og du får 2 – 3 muligheder inden for et par timer.

Ginsmagning med drengene er sjov og anderledes

Alle har travlt, og det kan være svært at samle drengene så tit som førhen. Man er blevet lidt ældre og prioritere anderledes. Det betyder måske også at man har fået smag for andre ting en øl og vodka. En ginsmagning med drengene er helt perfekt hvis man skal udvide sin horisont inden for den verden af gin der har rejst sig i Danmark.

Lad en professionel stå for jeres ginsmagning. Det gør det meget sjovere da alle kan læne sig tilbage og bare nyde at der bliver serviceret lidt. Det kan også være lækkert med en tapas eller et stykke smørrebrød til. Der er mange muligheder i en ginsmagning. Blindsmagning er en af dem. Man kan lave konkurrencer osv. Fantasien sætter ingen grænser. Hvis man ikke har nogen ideer til tema, er gineksperten altid frisk på at finde på noget sjovt. Husk, han er professionel entertainer, og lever af det. Så I bliver ikke skuffede.

gin

Lidt om Dansk gin

Dansk gin er i den grad kommet rigtig godt med. I skrivende stund er der faktisk mere en 150 forskellige Danske gin på markedet. Oprindelsen af gin stammer fra Holland, hvor man bruger en form for enebær mixture til at kurere mave problemer. Englænderne skulle selvfølgelig forbinde det med alkohol, og opfandt Gin.

Hvorfor er vi gode til at lave gin i Danmark? Det er vi på grund af vores utrolige bløde og rene vand. Vores gin er noget af det bedste i verden, og bliver skippet til fjerne områder overalt.

Få et godt tilbud på din næste ginsmagning

Hvid du, efter af have læst denne artikel, skulle have lyst til at læse mere, er du meget velkommen til at besøge vores side, TasteOffer.dk . Vi står klar til at hjælp dig og dine venner med at finde den helt rigtige ginekspert, så I kan få en super aften, og nyde hinanden.

Husk at en smagning fra Tasteoffer skal være nem og simpel…

Relaterede indlæg

One Thought to “Ginsmagning med en rigtig ginekspert”

Leave a Comment