Den Engelske Pub I Kolding

guinness

Den Engelske Pub i Kolding er pubben hvor jeg kommer mest. Stedet ligge skjult i hjertet af byen omgivet af gårdhave og masser af liv. Og aligevel føler man at man træder ind i Englang så snart man sætter foden indenfor.

Den Engelske Pub i Kolding drives af en herre ved navn Torben Mathews som købte stedet for år tilbage. Der er en livlig atmosfære af fodbold, øl og whisky og drengene og pigerne bag baren er altid venlige og super serviceminded.  Hvad drikker jeg på Den Engelske? Det er simpelt. Jeg holder mig til 3 typer øl. Stout de dage hvor det er koldt. Veissbeer om sommeren og IPA når jeg er i skrivemode. Indian Pale Ale er for mig super motiverende og så smager den kanon.

den engelske pub i kolding

Guinnes – Dry Stout – 4,2%

De fleste bakker ud når de ser en Guinnes. Ikke jeg, fordi jeg kende den, og karakterisere den sådan her: Sød, frugtagtig, cremet med et hint af kaffe og cacao. Meget speciel form for skum på toppen og så er den ikke for stærk. Man kan nemt drikke mange Guinnes da den kun indeholder 4,2%
Den Engelske Pub i Kolding servere den med stil og har den altid på fad.

Åbningstider på Den Engelske

Den Engelske Pub i Kolding har lukket mandag, fair nok, fordi derudover har den åben mange timer derudover. Tirsdag fra 15.00 til 00.00, onsdag og torsdag samme åbningstider. Fredag er der åben fra 12.00 til 03.30 og Lørdag fra 11.00 til 04.00. Søndag er der åben fra 14.00 til 20.00

Book en ølsmagning

Hvis du står og mangler en sjovt, smagfuldt og lærerigt inslag til din næste fest, så kan det være at en ølsmagning lige er sagen. Du bestemmer selv hvor, hvornår og til hvilken pris. Du kan se meget mere her.
Du modtager typiske 3 tilbud på dit forespurgte og du bestemmer sel om du vil gøre brug af dem. Vores service er helt gratis. Vi laver smagninger helt ned til 169 kr pr. deltager og op til det beløb du nu syntes du vil bruge eller som dit budget er til. Det gode ved TasteOffer er at vi kommer til dig. Privat. Så ingen skal ud at kører efter smagningen, og festen kan fortsætte.

Relaterede indlæg

Leave a Comment